Відомий український боксер Олександр Усик і народний депутат Жан Беленюк були помічені на НСК "Олімпійському", під час матчу групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА між донецьким "Шахтарем" і міланським "Інтером".

Як відомо, 28 вересня відбувся поєдинок другого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Шахтарем" під керівництвом італійця Роберто Де Дзербі і міланським "Інтером". На НСК прийшли багато вболівальників, всього за підрахунками на грі були присутні близько 30 тисяч глядачів, з яких 200 уболівальників "Інтера".

Такий матч не могли пропустити й українські чемпіони. У соцмережі з'явилося фото з боксером Олександром Усиком і борцем Жаном Беленюком. У кадрі спортсмени зосереджено стежать за подіями на полі, і так як погода в Києві залишає бажати кращого, вони вирішили утеплитися вовняним пледом на трибунах.

Усик і Беленюк, фото з sport.segodnya

На своїй особистій сторінці в Instagram народний депутат також розмістив кумедний знімок з боксером, на якому вони широко посміхаються і схвально піднімають великі пальці вгору.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"З Чемпом 💪" - написав Жан Беленюк.

Нагадаємо, Олександр Усик "вибухнув" через спекотні обійми з росіянами: "Хворі люди"

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Усика з теплотою зустріли в Україні після перемоги над Джошуа: "Хочу скоріше до синів і доньки"

Також портал Знай.uа писав, що Жан Беленюк показав, що вміє крім гопака і голосування в Раді: до нього так ніхто не робив