Дитина заявила, що має нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Хто б підтримав вибір дитини, а хто б відмовився від спілкування через це? Про це в зірок розпитали в проекті «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

Камінг-аут Mеlovin цього року наробив багато галасу в Україні. Співак каже, що у батьків не було ніякої особливої реакції.

«Мама переживала за себе, за тата, за сім’ю. Їм важко перебудуватися, це інше покоління. Ми приїхали всією командою до Одеси, налили батькові вина, «промивали мозок». Тато – дуже розумна людина, надмудра, тому мені дуже пощастило з ним. Не було якихось неприємних діалогів з ними», - розповів співак.

Скрін, Instagram Mеlovin
Скрін, Instagram Mеlovin

Співачка Оля Цибульська впевнена, що дитина має право на самовизначення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Мені здається, що, коли дитина може підійти до батьків, і сказати «Мамо, тату, я ось такої орієнтації», то це вже плюс, це вже довіра. Це твоя дитина, і нічого не змінюється – ні її вподобання, ні її погляди на світ. Ми народжуємо дітей не для того, щоб вони стали нашою власністю – а для того, щоб показати їм цей світ», - впевнена вона.

Виконавиця Слава Камінська вважає так само, і не проти підтримати дитину.

«Чому б і ні? Ти ж не можеш ламати, бити. Якщо людина ухвалила таке рішення, тим більше, людина в дорослому віці – це її право, її вибір», - каже Слава.

Сергій Танчинець з гурту «Без обмежень» вагається з відповіддю на питання.

«Це важке питання для нашого суспільства… Я толерантна людина до людей з іншою орієнтації. Кого кохати, це вибір особистості. Але, коли йдеться про наших дітей, ми починаємо м’ятися… Бо я хочу онуків! Я не маю чіткої відповіді станом на сьогодні.

Сергій Танчинець, фото: канал "Україна"
Сергій Танчинець, фото: канал "Україна"

Так само прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов сподівається на онуків та продовження творчої династії.

Танцівник Влад Яма впевнений, що син його ніколи не здивує орієнтацією.

«Я знаю свого сина і щодня радісно спостерігаю, як він дивиться на жінок, і компліменти робить їм», - додає Яма.

Влад Яма, фото з Instagram
Влад Яма, фото з Instagram

Нагадаємо, суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар постраждала від нападок глядачів - "Пихата і несправедлива"

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin на "Танцях з зірками" відростив вуса, як у Зіброва - Кухар не встоїть: "Я зізнаюся тобі в любові..."

Знай.ua писав, Mеlovin після "роману" з Лізою Русиною на "Танці з зірками" переключився на молоденьку співачку: "Захват"