Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), показав численним фанатам, яка хазяйновита його кохана дружина Настя Каменських.

Потап має чимало шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими світлинами чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить 1.9 мільйона осіб.

Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських і Потап, instagram.com/kamenskux

Цього разу Потап опублікував миле фото Насті Каменських на якому вона тримає два ланч бокси, які приготувала спеціально для коханого. Реп-виконавець зазначив, що навіть попри те, що Каменських прийшла після важких зйомок все ж вранці прокинулася та поснідала разом з ним.
А вже після сніданку Настя Каменських проявила свою хазяйновитість та приготувала Потапу їжу на весь день. Артиста це дуже розчулило, тому він вирішив написати для коханої пост подяку.

Скріншот публікації Потапа
Скріншот публікації Потапа

"Love is ... .Коли вона прийшла зі стомлюючої зйомки, прокинулася з тобою, поснідала і приготувала тобі "to go" обід і вечерю, хіба це не 😻😘❤️ Настя Каменських ти найкраща", - написав Потап.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що брутальний Потап у ковбойському капелюсі заговорив про романтику, Настя Каменських приревнує: "Мачо". Шанувальники в захваті від нового образу артиста

Раншіе Знай писа, що Потап пішов у відрив з "білявкою" на килимі, поки Настя Каменських на гастролях.Артист показав, чим займається вдома, поки дружина працює

Також портал Знай писав, що Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "Як підліток"