Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Потап вже не вперше дивує шанувальників яскравими і екстравагантними образами, яких в його гардеробі предостатньо.

Цього разу артист розмістив серію чарівних фотографій у вбранні істинного джентльмена, чим дуже здивував відданих шанувальників. Головним акцентом нового образу став капелюх світло-коричневого кольору, який дуже схожа на знаменитий головний убір ковбоїв на родео. У підписі до фото Потап зазначив, що це колекція "романтична". Брутальний артист виглядає в цьому стилі досить гармонійно.

Користувачі соцмережі засипали Потапа приємними копліментами в коментарях. Фанати з особливим захопленням оцінили новий образ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Потапа підловили поруч із кумедним "незнайомцем": несе на руках мозок

Нагадаємо, Потап показав всі свої зморшки разом з копією Ірини Горової, Насті Каменських і не видно

Як повідомляв Знай.uа, у 40-річного Потапа заграло дитинство в одному місці: "Льоша, віддай шапку синові"

Також портал Знай.uа писав, що Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "Як підліток"