Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Цього разу Потап обійшовся без яскравих і насичених публікацій, а просто показав чим він займається в самотні вечори у великому будинку, поки його дружина Настя Каменських працює на зйомках до пізньої ночі.

Щоб артист не нудьгував, він активно грає з їх милою собачкою Мімі породи бішон фрізе. Також, щоб не замерзнути в цей осінній холодний вечір, Потап розпалив справжній затишний камін. Ну, а компанію чоловікові склав американський виконавець джазу Дін Мартін. В цілому, у артиста в арсеналі досить розваг, і він з упевненістю заявляє, що скучити не встигне.

"І поки дружина на зйомках, а я з Мімішкою. Не завадить камінчик... І звичайно, мій друг Дін", - сказав Потап на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, брутальний Потап у ковбойському капелюсі заговорив про романтику, Настя Каменських приревнує: "Мачо"

Як повідомляв Знай.uа, у 40-річного Потапа заграло дитинство в одному місці: "Льоша, віддай шапку синові"

Також портал Знай.uа писав, що Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "Як підліток"