Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк з серіалу "Моя прекрасна няня", яка вже два роки бореться з онкологією, і бізнесмена Дмитра Стрюкова, часто розповідає про подробиці свого життя і активно веде аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч чоловік.

Цього разу Анна доповнила нову шикарну серію фотографій зворушливим постом, в якому розповіла, які життєві явища і ситуації приводять її в щирий захват, і які буденні речі дарують їй радість.

Шанувальники дізналися, що дівчину надихає мистецтво. У приклад Анна навела картини французького художника-імпресіоніста Клода Моне "Водяні лілії". Також, вона отримує неймовірне задоволення від верхової їзди. Мурашки по тілу дівчини викликає гра на гітарі вуличного музиканта, який співає відомих Scorpions або Pink Floyd. А запах парфумів Анну може буквально звести з розуму, закрутивши голову.

"А від печива з шоколадним молоком росте не тільки радість, а й щоки 🐷", - заявила Ганна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк перетворилася на зухвалу ковбойку: підкорить будь-якого "жеребця"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Заворотнюк зайнялася новим видом спорту І осідлала жеребця: "Свого роду медитація"

Також портал Знай.uа писав, що донька онкохворої Анастасії Заворотнюк зробила перший крок до поповнення в родині: "Вперше..."