Євген Комаровський поспілкувався з педіатром Кирилом Шликовим. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український педіатр, кандидат медичних наук, письменник, а також ведучий шоу "Школа доктора Комаровського" є одним з найбільш популярних особистостей в нашій країні.

Євген Комаровський, скріншот: YouTube
Євген Комаровський, скріншот: YouTube

Про це говорить його офіційна Істаграм-сторінка, де за ним стежить 9.3 мільйона осіб. Велика частина з них - батьки, які регулярно загадуваться над питанням про здоров'я дітей.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

28 вересня Комаровський опублікував ефір з доктором Кирилом Шліковим-подіатром, тобто фахівцем по ногах дітей. Питання, яке піднімалося на інтерв'ю - проблема підбору дитячого взуття.

Зокрема, фахівцем підібралося питання деформації дитячих ніг. Кирило Шликов розповів про те, за яких умов обов'язково слід звернутися до лікаря.

Якщо вид стопи зліва і справа різний. Тобто неоднаковий. Друге, напевно за значимістю порушення функцій стопи. Діти вже до 2-3 роки повинні легко і високо вставати на носочки
, - повідомив він.

Також він зазначив, що в 2 до 6 років діти повинні вставати на одну ногу. Крім цього, до лікаря слід звертатися, коли дитина скаржиться на болі в нозі.

Раніше повідомляли, уникайте високої трави і не ходіть босоніж: як уникнути укусу змії, поради доктора Комаровського.

Як повідомляв Знай.uа, користь і шкода щавлю: дієтолог повідала про всі властивості "вітамінно-мінеральної бомби".

Знай.uа писав, Євген Комаровський назвав найнебезпечніші місяці в житті малюка.