Навесні цього року відомий голлівудський актор Ніколас Кейдж одружився вп'яте. Нова дружина актора молодша за його сина на 4 роки.
Як повідомляє видання People 57-річний Ніколас Кейдж взяв у дружини 26-річну японку Ріко Шибату. Пара провела таємну церемонію в одному з готелів Лос-Анджелеса. Для торжества наречена вибрала японське весільне кімоно ручної роботи з міста Кіото, наречений постав у смокінгу дизайнера Tom Ford. Після весілля Ріко взяла прізвище чоловіка.

Ніколас Кейдж і Ріко Шибата, фото People
Ніколас Кейдж і Ріко Шибата, фото People

Після церемонії подружжя відправилося відзначати свято в невеликій компанії рідних і друзів.

Нещодавно пара разом вийшла в світ. У Лос-Анджелесі відбулася прем'єра драматичного фільму "Свиня", головну роль в якому зіграв актор Ніколас Кейдж.

На червоній килимовій доріжці подружжя позувало, тримаючись за руки, і виглядали дуже щасливими. Ріко була в простому довгому платті-комбінації, поверх якого накинула кардиган. Кейдж був у костюмі і краватці.

Ніколас Кейдж і Ріко Шибата / Getty Images
Ніколас Кейдж і Ріко Шибата / Getty Images

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Деякі все ж відзначають, що між актором і його новою обраницею досить велика різниця у віці. При цьому дружина Кейджа молодша за його сина на чотири роки.

" А ось і 57-річний Ніколас Кейдж і його молоденька дружина Ріко Шибата, якій всього 26. Неначе з дитиною", - зазначили в Телеграм - каналі "ЗВЕЗДЕЦ - Новини шоубізу".

Скріншот поста в Телеграм
Скріншот поста в Телеграм

Нагадавши, що п'яного Ніколаса Кейджа в леопардових лосинах вигнали з ресторану: прийняли за бомжа. Актор переборщив з алкогольними напоями

Як повідомляв портал Знай, фільм "Дюна" від натхненника "Володаря кілець": сюжет, персонажі та історія найочікуванішого Фентезі. У самої довгоочікуваної кінопрем'єри року-піввікова передісторія

Також Знай писав, що зірка" Володар кілець " Орландо Блум відмовився від їжі і пересів на порошок. Орландо Блум розповів, як проводить свій ранок