Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом співачки стежить 2,4 мільйона чоловік.

Цього разу артистка здивувала шанувальників незвичайним коротким роликом в Insta Stories. Замість звичних яскравих відео з концертів і різних шоу, Оля порадувала буденним, таким сімейним роликом зі своїми доньками - 9-річною Алісою і 16-річною Машею.

"Ну що, сім'я в зборі. Дивіться, яка Маша модна. Аліска... бомжик Валера сховався. Я теж... мати не відстає", - сказала Оля Полякова на відео.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скріншот з Insta Stories

На наступному ролику стало зрозуміло, куди вибралася зіркова сімейка. Турботлива мама вирішила відвезти дітей на вечерю в один зі столичних торгових центрів, в популярний ресторанчик японської кухні.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова вразила "секретною зброєю", більше ніж в шафі у Аллегрової: "Бачу у вас відняло дар мови?"

Нагадаємо, "клон" Андрія Данилка ніжно притиснувся до Ольги Полякової, поки чоловік не бачить: "Сісю"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова змінила колір волосся і очей, так і до розлучення недовго

Також портал Знай.uа писав, що Майкл Джексон живий, і з'явиться на "масці": Оля Полякова повторила легендарний образ поп-короля