Відомий російський телеведучий, вдівець співачки Жанни Фріске і улюблений мільйонами українців співведучий програми "Розсміши коміка" Дмитро Шепелєв у всю радіє життю з новою дружиною Катериною і спільним вихованням дітей. Цього разу зірка екранів розповів свої "виховні" лайфхаки.

Виявляється, що у Дмитра є тепер свої правила виховання і їх навіть кілька, а звучать вони, м'яко кажучи, дуже і дуже "залізно".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"Ми нещодавно обговорювали з Катею, що часом занадто багато чого хочемо від дітей. "Не роби те", "роби це", "чому ти не...", "а що ж ти", "треба було", "повторюю ще раз". Цей постійний контроль зводить нас з розуму, перетворює на Карабасів Барабасів. Упевнений, дітям це теж не до душі, адже веселі і не напружені родіки це в рази крутіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

І ось ми дійшли висновку, що для того щоб розрубати цей вузол досить двох простих правил.

- Перше. Прості і зрозумілі правила життя: поведінки за столом, в машині, спілкування зі старшими і молодшими, чіткий графік дня. Діти люблять правила, їм так зрозуміліше і простіше. Я окремо потім розповім вам історію про дитяче меню, як нам вдалося відучити дітей говорити "не буду це їсти"...

- І друге правило. Воно тільки для дорослих. Вам сподобається. Звучить дуже просто: "відї**ться від дітей". Це означає наступне - залиште їх у спокої, дозвольте їм бути самостійними, дозвольте отримати досвід, дозвольте зробити помилки. Тому що до того часу, поки, наприклад, дитина сама не зрозуміє, що без кросівок на уроці фізкультури робити нічого, збирати йому до школи рюкзак будете ви. А вам це потрібно? Що думаєте про це?", - пише Дмитро.

Раніше повідомляли, Євген Кошовий і Юрій Ткач з "Квартал 95" вкрали чоловіка Дорофєєвої: "Отримав крепатуру щік...".

Як повідомляв Знай.uа, син Жанни Фріске налякав батька вражаючою схожістю з покійною: "Посмішка мамина".

Знай.uа писав, сестру Жанни Фріске запідозрили у вагітності: "Не можу перестати жерти".