Відомий український продюсер та реп-виконавець Потап поділився з численними шанувальниками новим фото.
Потап має чимало шанувальників, тому часто намагається тішити їх новими світлинами чи цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить 1.9 мільйона осіб. Цього разу Потап вирішив показати свій яскравий осінній образ.

Скріншот допису Потапа
Скріншот допису Потапа

Потап поділився новим фото, де він позує задумливо дивлячись у камеру. Артист вирішив внести фарб у похмурий осінній день, тому одягнув яскравий жовтий світшот та сині джинси. Щоб його образ виглядав більш гармонійно реп-виконавець поверх яскравого світшота одягнув джинсову куртку.
Користувачам мережі прийшлася до душі нова світлина Потапа, тому вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів. Деякі з низ іронічно підмітили, що артист одягнув джинси своєї дружини Насті Каменських.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

"Прикольно", "Дуже красивий😍😍😍", "Типу крутий або шо? 😉", "Джинси Настюхині поверни 😆", "Як молодий)",- зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що брутальний Потап у ковбойському капелюсі заговорив про романтику, Настя Каменських приревнує: "Мачо". Шанувальники в захваті від нового образу артиста

Раншіе Знай писав, що Потап пішов у відрив з "білявкою" на килимі, поки Настя Каменських на гастролях.Артист показав, чим займається вдома, поки дружина працює

Також портал Знай писав, що Потап "набрався" комплексів поруч з успішною Настею Каменських і тепер намагається "молодитися": "Як підліток"