Віктор Вацко-відомий у футбольних колах журналіст і телекоментатор. Ми звикли його бачити в студії, як експерта або зовсім чути тільки його голос. Але Віктору не чужі і прості людські хобі. Наприклад, він дуже любить ходити за грибами.

Пост про це журналіст виставив у себе в Instagram. "Грибний день" - підписав фото коментатор.

На фото Віктор в простому і зручному одязі стоїть в лісі і позує зі своєю здобиччю – двома грибами в руках. На інших фото в каруселі він сфотографував гриби в лісі на галявині крупним планом, на галявині їх просто величезна кількість. На останньому фото коментатор примудрився відобразити змію.

"Клас! Як намальовані", "Я дивуюся, коли ти все встигаєш?))) ", "Вітя, кинь локацію де цей ліс", "Грибочки на точці" - захоплюються і сміються коментатори.

Грибний сезон в самому розпалі. Сира і дощова осіння погода сприяють прекрасному грибного врожаю. Тільки будьте обережні при поході за грибами. Крім їстівних маслюків і лисичок там роздолля і для отруйних грибів. Перед походом добре вивчіть гриби, одягайтеся по погоді і будьте обережні. В лісі можуть водитися змії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше доктор Євген Комаровський і футбольний коментатор Віктор Вацко помірялися "грибним урожаєм": "Головач гігантський"

Також "Знай.иа" повідомляв, що коментатор Віктор Вацко отримав на горіхи від фанатів футболу: "Не підлизуй Шахтарю"

Як повідомляв портал «Знай.иа", футбольний коментатор Віктор Вацко показав "чудеса" риболовлі: "Лохнесский короп"