Популярна українська телеведуча, фітнес-тренер, свого часу велика зірка шоу "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут за її життям стежать понад 584 тисячі підписників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Даруємо вам з Оливкою чудовий осінній настрій і передаємо тепло", - коротко підписала публікацію Марина Боржемська.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У новій публікації можна побачити сонячні і теплі обійми Марини Боржемської з донькою. Знімок буквально за кілька годин зібрав тисячі лайків і безліч коментарів з компліментами.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина Боржемська вирішила поділитися думками щодо мрій та життєвої енергії. Як зазначила тренер, нам часто доводиться витрачати всі сили на ті завдання, які знаходяться на поверхні. У той же час все те, що знаходиться всередині, ми замикаємо за сімома замками, адже в результаті нам не вистачає на це часу, бажання і ресурсів.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська ощасливила себе після розлучення з В'ячеславом Узєлковим: коли чоловіки не потрібні.

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська пояснила, що врятувало б шлюб з В'ячеславом Узєлковим: "позбавляє від агресії".

Знай.uа писав, "Кармеліта" Юлія Зіміна згадала, як її обзивали в школі: після молекули і Скелета стала Глистою.