На сторінці в Instagram відомого українського телеведучого слави Дьоміна, який частенько радує 110-тисячну армію своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео, з'явилося нове повідомлення.

Цього разу Слава прорекламував своє улюблене пиво, та ще й так забавно, що багато читачів пробачили йому цю витівку.

"Нічого незвичайного! Просто чекаю п'ятницю. А зі мною чекають п'ятницю "Жашківський Кабан" і три друга: Blanche, Pale Ale і Lager. А ці друзі Класні. Blanche-світле нефільтроване. У нього м'який і виразний смак і аромат. Pale Ale-світлий ель з квітковим ароматом і гірчинкою. Lager-ідеальний для посиденьок з друзями. А за смаком він з помірною солодкістю і легкою гірчинкою. Тим більше, це буде перша п'ятниця жовтня! Треба відзначити», - написав Слова під знімком, на якому сидить між двома пляшками пива, а третя стоїть у нього на маківці.

"Треба б, щоб і я тебе дочекалася в якусь п'ятницю", - грайливо написала в коментарях під повідомленням його знайома.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Значить, скоро цьому судилося збутися", - відповів Дьомін.

Деякі побачили схожість ведучого з кабанами на етикетках.

"Це тільки мені здається, що ті кабани на етикетках кабани, як дві краплі води зі Славою???", - "З мене робили", - пожартував Дьомін.

"Кабан нікого ще щадить. Вже і до вас добрався", "Скільки кабанів в кадрі?",- сміються коментатори.

Нагадаємо, юна красуня Анна Трінчер навчила Славу Дьоміна робити це на ногах: "По губах..."

Як повідомляв " Знай.ua", улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін зізнався, що сильно пошарпав нерви вчителям у школі: "Хотіли відрахувати"

Знай.ua писав, Слава Дьомін показав, чим розважав сина в Дубаї на висоті 44-го поверху: "Діти можуть літати"