Популярна українська телеведуча і актриса, зірка програми "Ранок з Україною", Лілія Ребрик частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 720 тисяч чоловік.

Зараз вона поділилася двома дуже ніжними знімками зі своїми доньками Діаною, 2012 року народження, і 3-річною Поліною. Спочатку малятка дивляться прямо в камеру, але потім вирішили поцілувати один одного в губки, ймовірно, перед школою.

Лілія Ребрик, фото: tochka.net
Лілія Ребрик, фото: tochka.net

"Нічого такого: просто звичайний четвер, просто дві дівчинки, просто дві сестрички, просто #любов
Придумайте підпис під фото! Мої варіанти - "Сестринська сила" і "за сестру весь світ порву"! Пишіть свої!", - пишуть користувачі в коментарях.

Українці залишилися в захваті від цих фотографій. Всі вони пишуть про те, наскільки добре вийшли дівчатка, а також придумують свої назви.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лілія Ребрик, фото Instagram lilia.rebrik
Лілія Ребрик, фото Instagram lilia.rebrik

"Дві сестри - це два крила у мами за спиною❤️", " найрідніша і найкраща - моя сестричка💕", "Дві білосніжки😍", "Все як у сестрички, навіть песик😍", "Найрідніші у всьому світі❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лілія Ребрик попередила українців про серйозну небезпеку: хто в зоні ризику

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик знайшла кращу заміну фітнесу та візитам до психолога восени: "Зрізала і бачу..."

Знай.ua писав, Лілія Ребрик перетворилася на яскраву мандаринку посеред осені: запахло Новим Роком