Багато зірок шоубізу можуть похвалитися ідеальними, точеними фігурами. Вони нас регулярно радують фото в купальниках і обтягуючому одязі, щоб похвалитися результатами годин в залі і суворої дієти, і все це вони встигають між щільним графіком зйомок, студійних записів і концертів.

Instagram-акаунт dnevniki_zvezd запропонував порівняти двох прекрасних дівчат української естради. Вони виставили колаж з фото Ані Лорак і Насті Каменських. Обидві дівчини на фото позують в купальниках. Настя в червоному, А Ані в райдужному. На задньому плані фото обох дівчат видно море, фото були зроблені на відпочинку. Визначити, хто з них краще-завдання не з легких. Обидві дівчата виглядають вражаюче.

Пост-порівняння, скрін Instagram dnevniki_zvezd
Пост-порівняння, скрін Instagram dnevniki_zvezd

"Дві власниці шикарних фігур Ані Лорак і Настя Каменських. Чия фігура подобається більше?" - цікавиться автор посту у читачів.

"Обидві мені подобаються", "що одна, що інша, обидві красиві", "Хочу в 40 бути як Лорак" - пишуть захоплені коментатори. Але знайшлися і ті, хто не оцінив фото. "Куди котитися світ, обговорити більше нічого"," Браво", "я правильно розумію, що якщо я скажу "ніяка", то зараз на мене почнуть гнати зі словами: "не заздри!"?)))" - пишуть люди, які не розуміють, що естетичного в даних фото. І ті й інші думки мають право бути. Хтось захоплюється такими фото, хтось вважає їх вульгарними і недоречними.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ані Лорак зізналася, що пробачила колишньому чоловікові зради: "Горбатого могила виправить"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Настя Каменських за прикладом Потапа вхопилася за жіночу попку: "Голова паморочиться..."

Як повідомляв портал «Знай.иа", Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років"