У світі все частіше і частіше згадуються іспанські серіали, одним з яких є "Паперовий будинок".

Такі проекти б'ють рекорди за переглядами, а проект з Урсулою Корберо в головній ролі став найпопулярнішим неангломовним проектом Netflix. Дівчина, включаючи інших акторів, з часом перетворилася на суперзірку і тепер є привід про неї поговорити.

Урсула Корберо, фото: Instagram
Урсула Корберо, фото: Instagram

Хоча не багатьом відомо, що 32-річна актриса стала популярною ще до "Паперового будинку". Урсула почала кар'єру в 13 років, в серіалі "Розбите серце". Через шість років вона отримує головну роль в серіалі "Фізика або хімія", який і розповів Іспанії про Корберо. А ось "Паперовий будинок" розніс звістку про класну актрису Урсулу Корберо по всьому світу — вона зіграла злочинницю Токіо.

У 2016 році вона познайомилася з актором Чіно Даріном, з яким з того моменту і зустрічається довгі роки.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Урсула Корберо, фото: Instagram
Урсула Корберо, фото: Instagram

Також відомо, що Урсула має активну життєву позицію, постійно виступаючи за рівні права жінок і займаючись благодійністю. Корберо частину зароблених грошей віддає до Фонду допомоги дітям, які борються з онкологією.

А ще вона якось знімалася в кліпі Дуа липи.

Нагадаємо, зірка "Паперового будинку" Урсула Корберо вивалила все з сумочки: "Токіо" б за таке застрелила

Як повідомляв "Знай.ua", легендарна шахістка вимагає 5 мільйонів доларів від Netflix через "Ферзевий гамбіт": "Встигла з 60 чоловіками..."

Знай.ua писав, зірка серіалу "Паперовий будинок" Урсула Корберо зробила визнання колезі: "Побачимося в пеклі, мій дорогий"