Популярний український телеведучий "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Цього разу телеведучий похвалився радісною новиною - він летить на Лондонський марафон з великою командою бігунів. Як повідомив Анатолій, саме цей вид спорту об'єднує людей і робить життя кожного набагато кращим. Також, він залишив невелику пораду своїм шанувальникам: перед стартом важливо переконатися у здоров'ї свого організму і його готовності до такого навантаження.

"Попереду у нас - безліч спільних кілометрів здоров'я і не тільки", - написав Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачі соцмережі і віддані фанати розділили цю радість з телеведучим і висловили максимальну підтримку.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Лілія Ребрик на підтанцьовці, Влад Яма - "тамада": багатодітний тато Анатоліч отримав неймовірний подарунок від дружини

Як повідомляв Знай.uа, молодий татко Анатолій Антолич показав найдорожчу жінку, і це не дружина: "Ви ж знаєте..."

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч, Влад Яма і Андрій Бедняков помірялися "гідністю"