Всесвітньо відомий 25-річний американський актор Тімоті Шаламе не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 13,4 мільйонів чоловік.

За свою недовгу акторську кар'єру, він встиг знятися в таких шикарних фільмах, як "Інтерстеллар", "Красивий хлопчик", "Леді Берд", "Маленькі жінки" і "Король".

Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale
Тімоті Шаламе і Зендея Коулман в "Дюні", фото: Venezia Biennale

Однак найважливішою картиною в фільмографії Тімоті Шаламе є саме "Клич мене своїм ім'ям", завдяки якій хлопець і став настільки популярний.

Зараз же в кінотеатрах йде чергова стрічка, але Глобальна і нищівна, за участю молодої зірки - "Дюна". Хлопець повинен знятися і в другій частині, якщо режисер отримає "зелене" світло від керівництва компанії після фінансових зборів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тімоті Шаламе, фото Getty
Тімоті Шаламе, фото Getty

Однак мова не про це, адже зовсім недавно в Instagram Тімоті опублікував кумедний знімок з червоним ірокезом на голові. Експерименти із зовнішністю йому не притаманні. Хлопець практично завжди ходить з довгими натуральними волоссям.

"Фіга собі, Тімоті", "Він російську знає?!", "Без бою не віддам", "Дід знову нах*ярився", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ніколас Кейдж вибрався в люди з молодшою на 30 років дружиною після п'яного скандалу: "Як з дитиною"

Як повідомляв "Знай.ua", "Дюна" Вільнева порівняли з першим фільмом Лінча: скажені гроші і ганебний провал

Знай.ua писав, Зендея, Тімоті Шаламе і Джейсон Момоа: що відомо про головних героїв фільму "Дюна"