Відомий 53-річний британський актор Деніел Крейг, якого всі знають по ролі агента 007 розмістив фото з червоної доріжки, з нагоди довгоочікуваної прем'єри нового фільму про пригоди Джеймса Бонда "Не час вмирати".

Прем'єра пройшла в у Лондонському Альберт-холі, де зібралися десятки світових зірок. На захід Крейг з'явився в екстравагантному костюмі з рожевого оксамиту.

Користувачі соцмережі і фанати активно прокоментували нову публікацію і зазначили яскравий образ актора.

"Мені зовсім не подобається костюм, але я все ще його люблю 😂", "Я б хотіла його костюм до себе на підлогу в спальню", "Кращий Містер Бонд!", - написали шанувальники під постом.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Фільм покажуть в українських і російських кінотеатрах 7 жовтня. Нагадаємо, що вихід картини був відкладений на півтора року через пандемію. Режисером картини виступив Кері Фукунага, відомий по роботі над першим сезоном "Справжнього детектива" і міні-серіалом "Маніяк" для Netflix.

Як відомо, для актора "Не час вмирати" - вже п'ятий (і останній) фільм, де він грає Джеймса Бонда. Всі віддані шанувальники задаються питанням, хто після нього буде носити смокінг знаменитого шпигуна.

Серед потенційних кандидатів називають кого завгодно, крім білих чоловіків. Крейг м'яко виступив проти "фемінізації" культового персонажа: "Навіщо акторкам грати Бонда, коли повинні бути такі ж хороші ролі, як і ця, але тільки для жінки?"

Нагадаємо, що Джеймс Бонд "зажмотив" гроші і позбавив своїх дітей спадщини: "Це поганий тон"

Як повідомляв Знай.uа, Лі Ю Мі з "Гри в кальмара" втекла від інших "гравців": страшне видовище

Також портал Знай.uа писав, що Тімоті Шаламе з "Дюни" наростив ірокез на голові і став "рокером": "Знову нах*ярився"