Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Цього разу Катерина порадувала шанувальників шикарною сонячною фотографією в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 2 мільйони людей. Як відомо, погода в столиці залишає бажати кращого, а все тому, що осінь проявляє себе у всій красі. З настанням холодів, українці все частіше згадують бабине літо і сонячні дні - Катерина не стала винятком.

Як зізналася телеведуча, осінь вона все ж любить, але теплу. Потихеньку вчиться радіти будь-якій погоді, але поки погано виходить.

"Ловлю бабине літо 👯‍♀️ ще не всі кавуни з’їли, не весь вітамін D зібрали :) не всі літні сорочки сховали 😅" - написала Катерина в публікації.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Катерина Осадча роздяглася перед українцями три рази і змусила вибирати

Нагадаємо, Катя Осадча перетворилася на Деніела Крейга, Горбунов не оцінить

Як повідомляв Знай.uа, Катя Осадча фарбується і годує дитину грудьми одночасно: "У когось вечеря"

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча зачарувала архівними фото в день народження старшого сина: "Мені 19, а Іллі півроку"