Восени 2021 року відбулася довгоочікувана прем'єра другого сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала відома співачка Злата Огнєвіч.

Новий сезон шоу підкорив серця тисячі українців і здобув неймовірний успіх. На офіційній сторінці "Холостячки" в Instagram глядачів все більше інтригують, відкриваючи завісу на наступні випуски. Зазначимо, що шанувальники шоу дійсно з особливим захопленням і нетерпінням чекають нових серій, щоб дізнатися більше подробиць любовної історії Злати і претендентів на її серце.

Цього разу організатори шоу розмістили короткий ролик, в якому показали шокуючий фрагмент нового випуску. Чоловіки вкрали мобільний телефон Злати і дізналися її головний секрет, який розкриють всім глядачам 1 жовтня, рівно о 19:00.

Користувачі соцмережі і віддані шанувальники шоу залишили багато коментарів під публікацією і хором зазначили, що телеканал СТБ дійсно вміє заінтригувати.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч влаштувала битву брюнетки і блондинки: хто переможе

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч вразила природною красою: "Яка ніжна наречена"

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч почала бити чоловіків на шоу "Холостячка": "І так буде з кожним"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч помацала лисого і "почула" космос: "Мені сподобалося"