Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Цього разу артист показав щасливий момент зі свого особистого життя. Потап показав, як він святкує закінчення важкого робочого тижня і насолоджується справжнім узбецьким пловом, який для нього приготували запрошені узбеки.

Улюблений усіма артист виглядає максимально щасливо і розслаблено, в компанії близьких друзів і великої команди його групи "Mozgi" - Позитиву, Дядька Вані, DJ Bloodless, DRED і RUSONE.

"А ми відзначаємо закінчення тижня, тому що приготували багато пісень, а тепер запросили справжніх узбеків, які приготували справжній плов для нас. Насолоджуємося життям, хлопці", - сказав задоволений Потап на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Потап без Насті Каменських пригадав захоплення з колишньою дружиною: "Я твій рот"

Нагадаємо, брутальний Потап у ковбойському капелюсі заговорив про романтику, Настя Каменських приревнує: "Мачо"

Як повідомляв Знай.uа, Потап пригадав часи до шлюбу з Настею Каменських: "Ти розбила моє серце..."

Також портал Знай.uа писав, що Потап пішов у відрив з "блондинкою" на килимі, поки Настя Каменських на гастролях