Популярний російський блогер і співак Давид Манукян, якого багато шанувальників знають під псевдонімом "Дава", вирішив вперше прокоментувати останню сварку з колишньою дамою серця, співачкою і ще трохи "телеведучою" Ольгою Бузовою. Виявляється, що після цієї рокової сварки Дава прийняв рішення розірвати стосунки.

Про це стало відомо завдяки відвертій розповіді Давида в YouTube-шоу "Небабські історії".

Ольга Бузова, скріншот з відео
Ольга Бузова, скріншот з відео

Конфлікт стався незадовго до ефіру шоу "Танці з зірками". За словами блогера, він спеціально вибрав в партнерки заміжню танцівницю Дарину Палей, щоб уникнути сварок через ревнощі, проте це не допомогло - Ольга злилася і писала повідомлення з образами. Ситуація досягла точки кипіння, коли Дарина опублікувала фото з Давою зі зйомок.

"Мені приходить "Вибирай, Дав. Або ти завтра виходиш о 17 годині в прямий ефір, або я. Якщо ні, то з завтрашнього дня у мене буде охорона, яка тебе до мене не підпустить". І мені так 4 рази приходять повідомлення один за одним: "Вибирай, або Танці з зірками, або я"", - згадав листування з Бузовою Дава.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Манукян опинився між двох вогнів - він не міг розірвати контракт з федеральним каналом за кілька днів до прем'єри шоу. До того ж, це був не перший раз, коли Ольга змушувала бойфренда відмовитися від своєї кар'єри, тому Дава вирішив поставити крапку в романі з телезіркою. Після цього Бузова опублікувала пост в Instagram і публічно звинуватила колишнього бойфренда в зрадах.

Ольга Бузова, фото: Instagram
Ольга Бузова, фото: Instagram

"У певний момент я сказав: "Досить". Я теж хочу, щоб мене крапельку поважали і в перший раз до мене прийшли назад", - зізнався Давид.

Більш того, за словами Дави, Ольга навіть після гучного скандалу сподівалася на примирення з блогером. Через деякий час, у пари відбулася розмова, в якій Бузова зізналася, що не просто так організовувала вечірку на честь дня народження з бальними танцями. Вона сподівалася, що Давид прийде і скаже публіці, що сварка була пранком. Лицемірство співачки обурило Даву.

"Я п'ять разів говорив: "Давай розійдемося. Я бачу, що ти зі мною нещаслива. Я нещасливий. Я тебе люблю і не можу бачити, як ти мучишся. Давай по-людськи сядемо і з поваги до підписників це зробимо". У підсумку все прийшло до того, що потрібно було хайпонути на цьому", - підсумував блогер.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова пописала під ялинкою і запустила флешмоб: "Можу робити все, що захочу".

Як повідомляв Знай.uа, Maneskin в Росії наробили шуму під пісню Go_A: зірване інтерв'ю з Ксенією Собчак і відмова для Maruv.

Знай.uа писав, Микита Джигурда розповів про постільні таланти Анастасії Волочкової: "Я її не потягну...".