Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук, який кілька місяців тому зганьбився на всю країну через п'яну витівку в центрі Києва, вирішив перервати мовчання. Цього разу В'ячеслав поділився очікуваннями від майбутнього матчу столичного "Динамо" і донецького "Шахтаря".

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

В'ячеслав Шевчук, скріншот з відео
В'ячеслав Шевчук, скріншот з відео

"Буде дуже жорстка битва, аналогів якої в останні три роки не було. "Шахтар" програв попередній чемпіонат, а це дуже великий подразник. Прийшов новий тренер - Роберто Де Дзербі. Це людина з дуже сильним характером. У матчі за Суперкубок було багато єдиноборств, ми це бачили. Зрозуміло, що тут на кону стояв трофей, але гра чемпіонату дуже важлива, тому що як для "Шахтаря", так і для "Динамо" Чемпіонат України - це найважливіший турнір.", - заявив В'ячеслав Шевчук.

Мірча Луческу, фото: Instagram
Мірча Луческу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також колишній гравець "гірників", який виступав під керівництвом Мірчі Луческу поділився очікуваннями від нової стратегії "Містера".

"Однозначно, мотивація "Динамо" буде дуже велика. Все буде йти від Луческу, який заряджає футболістів. Звичайно, Луческу захоче реабілітуватися після "Баварії", складного матчу, який програний за всіма параметрами. Я вважаю, що це був найгірший матч під керівництвом Луческу. Тому гра з "Шахтарем" буде дуже жорсткою. Очікую українського класико за всіма параметрами, — зазначив Шевчук.

Раніше повідомляли, Андрій Шевченко показав свого головного "наставника": "9 дивовижних років".

Як повідомляв Знай.uа, Артем Мілевський, який завершив кар'єру, розповів про залежність і друзів з минулого: "Пляшка вина на день, нормально себе почуваю".

Знай.uа писав, Баварія не залишила каменя на камені від Динамо: який біль, 5:0.