Королівська сім'я продовжує вести публічний спосіб життя та відвідувати різні заходи. Про те, як члени вінценосної сім'ї проводять свої дні розповідає офіційний акаунт в Instagram герцога і герцогині Кембриджських. На цей раз з'явилася інформація про те, як Кейт і Вільям відвідали клуб регбі.

Про це повідомили в Instagram-акаунті dukeandduchessofcambridge. Вони розповіли, що герцог і герцогиня подорожували в Північну Ірландію і не відмовили собі в задоволенні активно провести дозвілля. Вони разом відвідали клуб гри в регбі в Деррі, де поспілкувалися з учасниками ініціативи Sport Uniting Communities і самі спробували себе в регбі і класичному футболі.

Пост про членів королівської родини, скрін Instagram dukeandduchessofcambridge
Пост про членів королівської родини, скрін Instagram dukeandduchessofcambridge

Підписники зійшлися на думці, що в майстерності і техніці Кейт перевершила свого чоловіка. Кейт Міддлтон любить спорт, а також пробувати нові види активності.

Також пост багатий на фото з заходу. На кадрах видно Кейт і її чоловіка Вільяма, які грають в регбі і класичний футбол. Судячи з виразу облич вінценосної пари, їм явно до душі таке захоплення. Фото просякнуті любов'ю і ніжністю, яку відчувають один до одного Вільям і Кейт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мені подобається, наскільки спортивні наші герцог і герцогиня! Вони просто кращі", "Абсолютно шикарна сім'я", "Приголомшлива королівська пара" – пишуть коментатори під постом.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, майже як свекруха: Кейт Міддлтон приміряла легендарний образ принцеси Діани

Також "Знай.иа" принц Вільям готується до порятунку Землі, поки Гаррі найкращий "просто так": "Відображає мою теорію"

Як повідомляв портал «Знай.иа", сцена зі "смертю" Меган Маркл обурила громадськість: повторила долю принцеси Діани