Андрій Григор'єв-Аполлонов, відомий по гучному в 90-х колективу "Іванушки International" поділився в Instagram коротким відео про свою подорож в Зімбабве.

Рудий Іванко, всупереч тому, що група давно розпалася, не пропав з радарів. Навпаки, він активно веде сторінку в Instagram, розповідаючи шанувальникам про своє життя. І хоча в подорослішав чоловікові важко дізнатися те саме руде сонечко, за яким ми сходили з розуму, відкритий погляд і посмішка залишилися тими ж.

Як всі руді, Андрій - людина активна, життєлюбна і непосидюча, тому цього разу доля занесла його аж в Зімбабве — до крокодилів, жирафів, козулям та іншої дикої фауни, яка фігурує в новому інста-ролику співака. Він показав комфортабельний готель, де вони зупинилися з друзями, дивовижні ландшафти Африки, екзотичного білого жирафа, який вільно розгулював поза вольєром, взяв участь у сафарі в одному з природних заповідників, і в цілому — просто чудово провів час.

І шанувальники не забувають про рудого-всього за 5 годин його відео набрало вже більше 11 400 переглядів, і це явно ще не межа. "Сонечко по Африці гуляє. Андрій, як завжди прикольний", "яке у вас цікаве подорож вийшло", " Супер! Ось це поїздочка видалася", - писали фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше рудий з "Иванушек" покликав до групи слонів-співати не вміють, але камеру люблять

Також "Знай.иа" повідомляв, що Кирило Андрєєв з" Иванушек "став дідусем, мережа кишить жартами:" все ще слухаєш "Тополиний пух?"

Як повідомляв портал «Знай.иа", рудий з "Иванушек" знайшов заміну музиці, Винник з масками і поруч не стояв