Принц Вільям, старший син принца Чарльза і головний претендент на британський престол, опублікував рідкісні кадри зі своєю матір'ю принцесою Діаною. Знімки він оприлюднив, повернувшись з поїздки в Північну Ірландію.

Компанію принцу склала його дружина Кейт Міддлтон, разом з якою він взяв участь у святкуванні 40-ї річниці благодійної організації The Passage у Вестмінстері.

У зв'язку з цим він нагадав про знімок, який був зроблений багато років тому: тоді «королева людських сердець» Леді Ді також відвідала благодійну компанію. Фото він розмістив на своїй сторінці в Twitter.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На невідомому раніше широкому загалу чорно-білому фото принцеси Діани вона розмовляє з чоловіком, який виглядає дуже неохайним – він заріс густою сивою бородою, на ньому брудний одяг і рвані рукавички.

"Кожен раз, коли я приходжу сюди, мене чіпають тепло і дружелюбність, а також гідність і повагу, які ви проявляєте до всіх, хто входить у ваші двері. Мені завжди приємно бачити і чути різницю, яку the Passage вносить в життя людей, які страждають від бездомності. Спасибі всім за вашу постійну роботу. За багато років, які я відвідав The Passage, спочатку з мамою в дитинстві, я перейнявся до всіх вас величезною любов'ю", – поділився враженнями принц Вільям.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, майже як свекруха: Кейт Міддлтон приміряла легендарний образ принцеси Діани

Також "Знай.uа" принц Вільям готується до порятунку Землі, поки Гаррі найкращий "просто так": "Відображає мою теорію"

Як повідомляв портал «Знай.uа", сцена зі "смертю" Меган Маркл обурила громадськість: повторила долю принцеси Діани