Популярна російська співачка Ольга Бузова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 23 мільйонів чоловік.

Чомусь виконавиця вирішила повернутися до історії зі своїм скандальним колишнім партнером Давидом Манукяном. Вона написала цілу публікацію, в якій перейшла на образи на адресу Дави.

Дава і Бузова, фото: Instagram
Дава і Бузова, фото: Instagram

"Мій ідеальний колишній. А хтось бздел, що я не вмію красиво розлучатися. Коли ти *удак, так з тобою і розлучаються. 15 років вже дружимо. І мама Надя досі каже, що я - найкраща дівчина, яка була у Тіми. Гельсінкі, Привіт. В одну річку входять двічі?", - пише Ольга Бузова в публікації.

У неї закритий аккаунт, тому особисто подивитися цей пост можуть лише "обрані".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ольга Бузова, фото з Instagram
Ольга Бузова, фото з Instagram

Давид вирішив не мовчати, в Stories він опублікував скріншот листування з Ольгою Бузовою. Спочатку вона дзвонить йому посеред ночі, а потім і зовсім пише йому з проханням поговорити.

"Виходить, якщо колишня хоче до тебе повернутися, значить ти не такий вже й мудак. Кажуть, є ідеальні колишні... Тільки вони чомусь не повертаються назад. Мабуть #рекамутная. Вибачте мене за це. Але я за справедливість. Втомився від незаслужених звинувачень і образ на свою адресу", - написав він.

Дава, скріншот: Instagram Stories
Дава, скріншот: Instagram Stories

Дава, скріншот: Instagram Stories
Дава, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Бузова влаштувала Артему Пивоварову незабутнє "рандеву", Кіркоров залишився ні з чим: "Ти мій..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Або я, або Танці з зірками": Дава розкрив таємницю фатальної сварки з Ольгою Бузовою, капризи довели до хайпа

Знай.ua писав, Анастасія Волочкова покращила довжелезні ніжки небезпечними підборами і перепела Ольгу Бузову: "Всесвіт..."