"Буремний шлях" - Аргентинський серіал, який був надзвичайно популярний 18 років тому серед мільйонів підлітків.

Як зараз виглядають актори, на яких хотіли бути схожі багато їхніх однолітків в 2000-х, показала «Теленеделя».

Бенхамін Рохас

Красеня Пабло Бустаманте зіграв тоді 17-річний Бенхамін Рохас. Зараз йому вже 35 років, і він відбувся і на музичному, і на акторському терені. Разом з колегою по серіалу Феліпе Коломбо вони створили групу RoCo. В особистому житті Бенхамін довгий час залишався холостяком, проте тепер він одружився і став батьком дочки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Каміла Бордонаба

Марісса Піа Спіріто запам'яталася як смілива і зухвала пацанка. Надалі виконала цю роль Камілла не стала пов'язувати своє життя з акторством пішла з публічного життя. Замість цього вона подорожує з бродячим театром по Аргентині, і пише картини, прибуток від яких йде на благодійність. З колегами по серіалу вона майже не спілкується, крім Феліпе Коломбо, з яким вони стали кумами.

Фото: "Теленеделя"
Фото: "Теленеделя"

Феліпе Коломбо

Роль Мануель Агірре зіграв актор-початківець Феліпе Коломбо, якому на той момент було 19 років. Його батьки-відомі Мексиканські актори, і у нього не було сумнівів, ким стати в майбутньому. На знімальному майданчику "бунтівного духу" у Феліпе виник роман з партнеркою Луїсаною Лопілате, але далі справа не пішла. Одружився Феліпе на іншій актрисі - Сесілією Коронадо, з якою виховує 10-річну дочку Аврору.

Фото: "Теленеделя"
Фото: "Теленеделя"

Луїсана Лопілато

Красуня Луїсана Лопілато, якій дісталася роль Мії Колуччі, потрапила на зйомки серіалу у віці 15 років. Вона продовжила акторську кар'єру, стала фотомоделлю. У 2011 році вона вийшла заміж за виконавця Майкла Бубле з Канади, і народила йому сина. Пізніше в родині з'явилася ще й дочка.

Старша дитина страждала від раку печінки, проте батьки цей факт не афішували.

Фото: "Теленеделя"
Фото: "Теленеделя"

Раніше повідомляли, "Моя сестра": зірка "друзів" Дженніфер Еністон зізналася у родинному зв'язку з "блондинкою в законі" Різ Візерспун.

Як повідомляв Знай.uа, Одрі Хепберн, Грейс Келлі і Вівен Лі: красуні, які зводили з розуму чоловіків в XX столітті.

Знай.uа писав, сімейство Бекхемів показали молодшу дочку перед школою: "Залишся з татом вдома, не йди".