Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив артиста Кузьму Скрябіна званням Героя України та урочисто вручив його родині орден Держави.

На своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram Зеленський розмістив зворушливі знімки з дня зустрічі з родиною загиблого відомого співака і продюсера Андрія Кузьменка, якому було присвоєно найвищий ступінь відзнаки - звання Героя України, з врученням ордена Держави.

На опублікованих кадрах Президент вручає нагороду і тисне руку батькові співака Віктору Кузьменку. Також, на урочистій зустрічі була присутня мати Андрія Кузьменка Ольга, його дружина Світлана Бабійчук і донька Марія-Барбара Кузьменко.

"Кузьма володів унікальною особливістю. Андрію вдавалося піснею зцілювати душу, словом — заряджати на боротьбу", - написав Зеленський у публікації.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Хвиля скорботи і туги піднялася в коментарях під публікацією. Кузьма донині викликає в українців лише теплі спогади і є гордістю всієї країни.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, мама Кузьми Скрябіна розповіла, як переживає біль втрати після майже 7-и років з дня загибелі сина: "Не побажаю нікому"

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо зворушив спогадами про свого друга Кузьму Скрябіна: "Кожен день змінював світ на краще"

Також портал Знай.uа писав, що мама Кузьми Скрябіна розповіла, про що шкодує найбільше: "Це була моя ідея"