Катерина Кухар, Анатолій Анатоліч, а також Анастасія Приходько розповіли, як роблять уроки з дітьми. Відповідне відео з'явилося на ютуб-каналі ЖВЛ.

Відома українська танцівниця, прима-балерина Національної опери України, а також одна з суддею популярного проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла, що уроками займається її чоловік Олександр Стоянов, який платить гроші за виконання домашнього завдання. Сама вона не займається уроками, адже її вистачає на п'ять хвилин.

Катерина Кухар, скріншот: Instagram
Катерина Кухар, скріншот: Instagram

Щоб заохотити сина до виконання якісного домашніх завдань, Олександр йому платить п'ятнадцять гривень за урок. І цей процес у нас тепер проходить спокійно
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомий ведучий популярних програм» всі Люди «і» Ранок з Україною на телеканалі Україна Анатолій Анатоліч повідомив, що йому складно робити уроки з дітьми.

Ми батьки - ми не вчителі. Для того, щоб вчити наших дітей, потрібно мати кваліфікацію, освіту і дар до цього
, - зазначив він.

А ось співачка Настя Приходько взагалі не перевіряє домашнє завдання. Вона вважає, що це відповідальність її дітей і може тільки допомогти в навчанні.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак зізналася, що пробачила колишньому чоловікові зради: "Горбатого могила виправить"

Також "Знай.иа" повідомляв, що Настя Каменських за прикладом Потапа вхопилася за жіночу п * пку: "Голова паморочиться..."

Як повідомляв портал «Знай.иа", Настя Каменських навчила українок правильно вертіти задом і "прогинатися", досвід оцінили: "Точно знаю, 49 років"