Стало відомо про відому російську виконавицю Тетяну Буланову. Чому вона не хоче народжувати дітей від молодого хлопця, і про заморожування яйцеклітини.

Як відомо, 52-річна Тетяна Буланова зараз перебуває у відносинах з молодим хлопцем. Дітей у нього немає, а ось сама співачка вирішила підготуватися до питання про народження малюка заздалегідь, адже вік вже не той.

Тетяна Буланова і Валерій Руднєв, кадр з відео
Тетяна Буланова і Валерій Руднєв, кадр з відео

У неї самої є двоє дітей, яких вона народила в попередніх відносинах, і ось, зараз знову постало це питання.

Вона прекрасно розуміла, що рано чи пізно він може захотіти спільну дитину з нею, і тому давно заморозила яйцеклітини, щоб в будь-який момент можна було ними скористатися, і завести ще одну дитину.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тетяна Буланова, фото: Instagram
Тетяна Буланова, фото: Instagram

Вони з молодою людиною вже кілька разів обговорювали це питання, проте рішуче поки що не налаштовані. Тетяну Буланову бентежить її вік і щільний графік на роботі. Однак, вона сама зазначає, як тільки вони обидва будуть до цього готові-всерйоз займуться цим питанням.

"Коли я збиралася народжувати другу дитину, теж говорила, що не готова відмовитися від роботи, вважала себе віковою — мені було 38. На що другий чоловік тоді відповів, що готовий і двох, і трьох нянь найняти. В даному випадку мій молодий чоловік теж готовий піти на все. Думаю, що вихід ми знайдемо" - розповіла вона в одному зі своїх інтерв'ю.

Тетяна Буланова, скріншот: YouTube
Тетяна Буланова, скріншот: YouTube

Старшому синові жінки вже 28 років, а ось молодшому всього 14. Чи будуть вони користуватися цими яйцеклітинами в майбутньому, щоб завести ще одну дитину - невідомо, однак, розмови ведуться.

Нагадавши, Тетяна Буланова послухала "простих людей" і пішла в депутати

Як повідомляв портал Знай.ua, Тетяна Буланова зустрілася зі смертю, сльози ллються струмком.

Також Знай.ua писав, Тетяна Буланова забула про сльози і влаштувала зухвалі покатушки