Відома американська модель, одна з сестер Кардашьян, Хлої продемонструвала підтягнуте тіло в обтягуючому костюмі. Питань про вагітність більше немає.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно ділиться зі своїми шанувальниками новими кадрами. Це можуть бути особисті знімки, рекламні проекти, або ж фотографії з її маленькою дочкою. Щодня за дівчиною спостерігає понад 187 мільйонів користувачів, які жадають нових фотографій, а також подробиць про її особисте життя.

Цього разу вона поділилася цілою серією фотографій, які були зроблені на балконі одного з будинків. Чи належить він їй, або ж це вона вирушила на відпочинок - невідомо.

В якості вбрання вона підібрала костюм темно-фіолетового кольору з різними дрібними принтами. Наряд обтягуючий, і повністю підкреслює всі достоїнства фігури моделі. На одному з кадрів вона зображена крупним планом, і можна більш детально розглянути її макіяж.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, Хлої Кардашьян неодноразово була піддана критиці через те, що використовує фотошоп на своїх фотографіях. Цього разу коментатори знову почали писати, що цього занадто багато, і потрібно навчитися любити себе без фільтрів.

До слова, також було багато чуток стосовно вагітності дівчини, але, як ми бачимо по фігурі - це не так. Є ймовірність, що у неї незабаром все ж народиться дитина, через сурогатне материнство, послугами якої вже користувалася її сестра Кім.

Правда це чи ні - дізнаємося вже скоро, однак, сама дівчина неодноразово про це говорила, і в одному з шоу навіть зайнялася пошуком підходящої кандидатури.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер показала свою маленьку Русалочку, фанати запідозрили зміни

Раніше повідомляв Знай, що після розлучення Кім Кардашьян помолодшала і стала мільярдеркою.

Також, Хлої Кардашьян оголила філейну частину після вигнання з сімейного шоу - у сестричок такого немає