Вже зовсім скоро, в п'ятницю, 8 жовтня 2021 року, відбудеться прем'єра четвертого епізоду нового сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Виконавиця обожнює радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік, і робить це все частіше і частіше. А зараз вона з'явилася на знімках в профілі проекту, зроблених протягом третього випуску.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Друзі, фотопідбірка з неймовірного 3 випуску "Холостячка" під'їхала🌹 гортайте карусель і пишіть, який момент вам запам'ятався найбільше👇", - йдеться в публікації.

Для превью творці шоу вибрали примітне фото. На ньому Злата Огнєвіч стоїть одна, в спортивному одязі, повернувшись до камери попою. Потім показали моменти, як вона з хлопцями ловила рибку, готувала і пробувала себе в ролі каскадера. Потім же увагу приділили учасникам"Холостячки".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

"Та ні з ким вона не буде... така зануда перебірлива! Вже стільки років і жодного разу заміжня не була, теж про щось говорить...", "Рома і Васко самі класні", "А де така риба ловиться, підкажіть це озеро?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч допомогла українкам отримати задоволення від своїх чоловіків: "Наруч..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ілля з "Холостячки" повернувся до колишньої, але ім'я Мішиної не сходить з вуст навіть з дитиною на руках: "Кожен день кажу - вистачить..."

Знай.ua писав, претендент на руку Холостячки Злати Огнєвіч випадково розкрив фінал шоу: "Іду нах*р"