Відома українська балерина, суддя нового сезону проекту "Танці з зірками" Катерина Кухар частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 320 тисяч осіб.

3 жовтня 2021 року, в неділю, відбувся п'ятий прямий ефір "Танців з зірками". Всі образи суддів і учасників були виконані в стилістиці кінематографа. Глядачі бачили шикарного Melovin, який опинився в образі Круелли з однойменного фільму.

Melovin, скріншот: Youtube
Melovin, скріншот: Youtube

Однак не тільки він, але і Катерина Кухар з'явилася в чорно-білій перуці. Влад Яма приміряв образ Нео, а Максим Чмерковський виявився Дракулою.

"Неперевершена Круелла🔥 як тобі перевтілення Катерини Кухар @ekaterinakukhar_official в цей неймовірний образ? Пиши в коментарях😉", - йдеться в публікації.

Катерина Кухар та Володимир Остапчук. Фото: Clutch.
Катерина Кухар та Володимир Остапчук. Фото: Clutch.
Катерина Кухар та Володимир Остапчук. Фото: Clutch.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мел набагато ефектні виглядав в цьому образі", "Я б посперечалася🙂, на паркеті була не менш ефектна, в особі Меловін'а😉 обидві були хороші🔥👏", "Образ супер, але подивитися на міміку - дешева підробка. Особа - це те, за що вона завжди критикує учасників…
Найкрутіший батл самовпевнених фейсів був Кухар-Фреймут", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кухар)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кухар)

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова після сварки з Кухар і Melovin розкрила таємниці закулісся "Танців з зірками"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Кухар, Анатолій Анатоліч, Анастасія Приходько розповіли, як роблять домашку з дітьми: "15 гривень за урок"

Знай.ua писав, Melovin перетворився на Круеллу на "Танцях з зірками" і приручив "собачку" Русину: "Щоб обiс*ати"