2 жовтня 2021 року на телеканалі "Україна" відбувся шостий ефір грандіозного шоу "Співають всі".

Протягом цього випуску у фінал пройшли 37-річний Шломо Низин з Ізраїлю, який набрав максимальні 100 балів, і 20-річний Владислав Мелентьєв з Донецька. Хлопець зворушливо заспівав "Ed Sheeran - Perfect". Цієї суботи, 9 числа, відбудеться ще один випуск перед фіналом.

Спiвають всi, фото: Instagram
Спiвають всi, фото: Instagram

"Пристрасті на шоу "Співають всі" не вщухають. Нагадаємо, що новий випуск @spivayut_vsi побачимо цієї суботи, 9 жовтня, о 21: 00 на @kanalukraina. Не пропустіть", - йдеться в публікації на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram.

На знімку постав Павло Зібров разом з Оксаною Пекун. Спочатку він лізе до неї, щоб поцілувати в губи, але здивована жінка відвертає голову і виконавець цілує її в щоку, хоча одружений на іншій жінці вже більше 20 років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Скрін, Instagram Зібров
Скрін, Instagram Зібров

"Марина вуса спалить як побачить😂", "Це пожежа🔥", "👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

А до цього Зібров жартував про повернення "Холостячки" з сивим волоссям. Хоча зараз, на телеканалі СТБ, триває трансляція другого сезону романтичного шоу зі Златою Огнєвіч.

Нагадаємо, Павло Зібров знайшов заміну Златі Огнєвіч на "Холостячці": вся Сива і ховає обличчя

Як повідомляв "Знай.ua", Женя Кот, Павло Зібров та Ольга Сумська розповіли про докучливих шанувальників: "Я голенька"

Знай.ua писав, "Тато, я - гей": Melovin, Влад Яма і Оля Цибульська зізналися, як відреагували б на орієнтацію своїх дітей