24-річний популярний український виконавець Melovin не надто часто, проте іноді все ж радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Зовсім недавно, 3 жовтня 2021 року, відбувся п'ятий прямий ефір "Танців з зірками". В ході цього випуску хлопець приміряв на собі шикарний образ Круелли з однойменного фільму. Багато хто відзначає, що в жіночому образі Костянтин виглядає чудово. Однак відомо і те, що в цьому ж ефірі, в цьому ж образі з'явилася суддя Катерина Кухар.

Melovin, скріншот: Youtube
Melovin, скріншот: Youtube

"Чого хотілося б побачити від нас в наступному ефірі?)👇❤🔥",- пише співак, демонструючи знімок, зроблений під час ефіру.

Українці в коментарях почали думати над тим, який же танець хотілося б побачити у виконанні Melovin. І варіантів знайшлося достатньо.

Melovin і Ліза, instagram.com/tanci1plus1
Melovin і Ліза, instagram.com/tanci1plus1

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Будь-який ваш танець не сумніваюся буде цікавим. А хотілося б щоб цей танець отримав високі оцінки суддів 🔥❤", "Контемп дуже б хотілося побачити", "Ви з будь-якого танцю зробите яскраве і красиве шоу, тому в приємному передчутті просто чекаю наступний ефір❤️", "Енергійний танець😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катерина Кухар затьмарила Melovin образом Круелли на "Танцях з зірками": "Дешева підробка"

Як повідомляв "Знай.ua", Ілона Гвоздьова після сварки з Кухар і Melovin розкрила таємниці закулісся "Танців з зірками"

Знай.ua писав, Melovin перетворився на Круеллу на "Танцях з зірками" і приручив "собачку" Русину: "Щоб обiс*ати"