Чому дійсно виникають панічні атаки? І як їх не сплутати з іншими хворобами? Про це розповіли в програмі «Зоряний шлях» на каналі «Україна».

Як і більшість, співачка Аня Трінчер не вірила в існування панічних атак. Поки сама не зіткнулася з несподіваним нападом сильного страху без видимої причини – це і є панічна атака.

"Перша панічна атака трапилася трохи більше місяця тому. Страшна паніка, і ти не можеш себе заспокоїти. Тобто тіло, підсвідомість, свідомість і мозок, повністю не знаходяться в твоєму контролі. Ти начебто - не ти. Ти не можеш собою керувати", - зізнається співачка.

У такому стані Аня перебувала 10-15 хвилин, і встигла перелякати рідних.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Тебе трясе, ти в паніці і сильно плачеш. Ти не можеш заспокоїтися. Найжахливіше, що в цей момент зі мною поруч була бабуся. У мене бабуся - жахливий панікер. Але вона змогла взяти себе в руки і впоратися з ситуацією, заспокоїти мене. Це був мій перший досвід», - згадує Тринчер.

На момент інтерв'ю Аня нарахувала п'ять панічних атак, і підозрює, що це пов'язано з роботою, стресами і перенапруженням.

Співачка Аня Добриднєва 6 років тому мало не померла від страху.

"Було душно, відчуваю, що зараз помру", - згадує вона.

Актрису Сніжану Бабкіну панічна атака наздогнала в небі. Жінка дуже розпереживалася через стан літака, в якому їй і Сергію Бабкіну довелося летіти.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Співачка Настя Каменських зізналася в одному з інтерв'ю, що в один момент відчула себе так погано, як ніколи раніше. У неї піднявся тиск, сперло дихання. Мама відвезла її в лікарню, але згодом атаки повторювалися.

«У такий момент потрібно бігти, стрибати, танцювати. Робити що завгодно, але не стояти спокійно», - ділиться особистим досвідом дружина репера Потапа.

Melovin, скріншот Youtube
Melovin, скріншот Youtube

Melovin описав цей стан як "стрибок з 24 поверху всередині себе". Атаки повторювалися тиждень, співак схуд на 10 кг, а настрій змінювався від радості до тривоги. Артист пробував лікуватися таблетками, йогою, навіть ходив до церкви. Але це не допомогло. Тому він звернувся до психотерапевта.

Нагадаємо, Катерина Кухар затьмарила Melovin образом Круелли на "Танцях з зірками": "Дешева підробка"

Як повідомляв " Знай.ua", Ілона Гвоздьова після сварки з Кухар і Melovin розкрила таємниці закулісся "Танців з зірками"

Знай.ua писав, Melovin перетворився на Круеллу на "Танцях з зірками "і приручив" собачку " Русину: "Щоб обос*ать"