Популярний казахстанський репер, вихованець творчого об'єднання Басти "Gazgolder" Аділь Жалелов, якого мільйони слухачів знають під псевдонімом Скріптоніт - вирішив порадувати фанатів яскравими кадрами. Цього разу все було прикрашено "українськими" нотками.

Справа в тому, що українські шанувальники помітили в новій Stories Аділя дуже цікаві елементи - теплу шапку отамана і довгі "вуса", просто як у запорізьких козаків.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Аділя Желелова в мережі Instagram.

Аділь Жалелов, скріншот: Instagram
Аділь Жалелов, скріншот: Instagram

"Хей...", - коротко підписав публікацію Аділь Жалелов нову історію. Справа в тому, що це не його справжній образ, а просто маска для мережі Instagram, за допомогою якої можна зробити ось таку шапку і вуса. Мабуть, хтось із друзів Аділя встиг сфоткати музиканта в такій позі й вирішив поекспериментувати з сучасними технологіями.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також нагадаємо нашим читачам, що нещодавно відома радянська і російська співачка Алла Пугачова в ефірі програми "Музикаліті", ведучим якої є її чоловік Максим Галкін, заявила, що дуже любить Аділя, і Примадонна іноді слухає треки молодого репера з Павлодара (північносхідний Казахстан - ред.).

Раніше повідомляли, Баста і Максим Галкін змусили Аллу Пугачову Слухати Скриптоніта-реакція безцінна: "Це ж....".

Як повідомляв Знай.uа, дотепна Таня з "Холостяк 11" назвала ознаку ідеальних стосунків: "Не страшно пукнути".

Знай.uа писав, Галкін привітав 72-річну Пугачову в "особливих" штанцях: показав мільйонам.