Цього разу наші читачі дізнаються гірку історію Варвари, яка практично все своє свідоме життя проводила в постійному стресі і гоніннях через жахливу хворобу. На її обличчі безконтрольно ростуть артеріальні і венозні судини. Потім вони починають сплітатися і утворюють пухлини.

Як каже Варвара, їй пощастило - все це відбувається на її обличчі і, по суті, не вбиває її.

Про цю історію стало відомо завдяки новому сюжету TYT.BY, який вийшов у мережі YouTube.

Історія Варвари, скріншот: YouTube
Історія Варвари, скріншот: YouTube

Буває, що такі пухлини утворюються у внутрішніх органів — і тоді все стає куди складніше. Примітно, що свою історію Варвара починає не з себе, а зі... своєї матері. Каже, що дуже співчуває своїй матері, бо "дуже складно пережити такі обставини".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Історія Варвари, скріншот: YouTube
Історія Варвари, скріншот: YouTube

За своє життя наша героїня пережила багато операцій, по суті, їй наново збирали обличчя: тепер ніс дівчини зроблено з її шкіри з чола, а губа — зі шкіри зі щік. Варвара досить рано зрозуміла, що відрізняється від інших дітей. Її дражнили "Квазімодо" і "виродком", плювали (буквально) в обличчя, одного разу хтось навіть додумався кидати камінням.

Дівчина з усім цим впоралася, всупереч думці суспільства. Зв'язатися з Варварою можна через соцмережі: www.facebook.com/varvara.akulova / www.instagram.com/varvara__akulova.

Раніше повідомляли, Олю викрали на вокзалі і сім років протримали в одеському підвалі: тато пішов у туалет.

Як повідомляв Знай.uа, Таня виросла з мамою-алкоголіком: гірка правда про те, як дорослі несвідомо роблять боляче дітям.

Знай.uа писав, 20-річна Оля після страшної аварії виявилася прикутою до коляски: водій вистрибнув, а вона перекинулася 8 разів.