Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відкритість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 1,5 мільйона чоловік.

На початку вересня, Полякова та Єфросиніна презентували нове спільне шоу на YouTube-каналі телеведучої, під назвою - "Дорослі дівчинки", яке за рекордну кількість часу набрало масу позитивних реакцій і коментарів. З дати опублікування пройшло близько місяця, і на даний момент на першому випуску зібралося понад 1,3 мільйона переглядів.

Полякова і Єфросиніна, скріншот з відео

Артистки активно підігрівають інтерес публіки, розміщуючи короткі фрагменти з нових випусків. Цього разу Маша поділилася кумедним відео за участю Олі, з якої вона вирішила обговорити тему жіночої дружби.

У кадрі зірки весело регочуть і зізнаються один одному в коханні. Полякова вирішила не зупинятися лише на словах і запропонувала Єфросиніній поцілуватися, після її слів про те, що Олю збуджує дружба між жінками.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Поцілуємося?", - сказала Оля на відео.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Оля Полякова вразила "секретною зброєю", більше ніж в шафі у Аллегрової: "Бачу у вас відняло дар мови?"

Як повідомляв Знай.uа, до Маші Єфросиніній пристають на вулиці з непристойними розпитуваннями про еротичний масаж: "Так був хеппі-енд, чи ні?"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна з Олею Поляковою поговорили про своїх доньок, а також про інтим: "Я б сходила на вписку"