Південнокорейський серіал в жанрі виживання і трилера "Гра в Кальмара" від Netflix набирає шалені обороти популярності з кожним днем, також як і його професійні актори.

Акторка Хо Ен Чон зіграла в "Грі в кальмара" яскраву роль дівчини-перебіжчиці з Північної Кореї на ім'я Кан Сае-пек, під сюжетним номером 067. Після успішного дебюту в кіно, популярність дівчини в медіапросторі виросла зі швидкістю світла.

До початку своєї акторської кар'єри, 27-річна дівчина була відома світу, як затребувана південнокорейська модель і учасниця шоу, яку журнал Vogue назвав "Топ-моделлю по-корейськи". Також, дівчина входить в топ 50 кращих моделей моди на models.com.

Стало відомо, що в соцмережах популярність Хо Ен Чон стрімко зросла після зйомок у серіалі. Всього за тиждень на акторку підписалися 10 мільйонів в Instagram. На даний момент, кількість підписників моделі перевищує 15 мільйонів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вражаюче і те, що південнокорейська знаменитість стала новим амбасадором відомого бренду Louis Vuitton. Також, в кінці вересня дівчина вдало знялася для спортивного одягу Аdidas Originals.

Нагадаємо, теорії і факти про "Гру в кальмара" від Netflix: таємниця 001, підказки перед очима і як стати наглядачем

Як повідомляв Знай.uа, прощавай, Токіо: фанати Netflix змінили головній красуні "Паперового дому" з 067 з "Гри в кальмара"

Також портал Знай.uа писав, "Гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголем