Злата Огневич показала шанувальникам свій найулюбленіший аксесуар. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огневич є однією з найбільш популярних українських співачок, яка регулярно радує свою фан-базу своєю творчістю. Про популярність говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Також дівчина є головною героїнею в новому шоу" Холостячка", яке можна буде побачити з 1 вересня.

5 жовтня дівчина опублікувала відео в сторіз, в якому вона опублікувала фотографію з красивою і стильною капелюшком.

Що за капелюхами?
, - написала співачка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У наступному відео вона повідомила, що капелюхи є справжньою пристрастю для неї.

Коли я чую, що капелюх це немодно, нестильно, нетрендово. Це все маячня і неправда. Капелюх - це справжнісінький, базовий аксесуар гардеробу
, - зазначила вона.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.иа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.