Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

На офіційній сторінці вокального шоу "Співають всі" показали уривок з останнього випуску, на ефір якого запросили народного улюбленця Дзідзьо, в якості експерта і судді.

Співак не міг не порадувати зоряну сотню і шанованих колег своїм легендарним хітом "Я і Сара", який в підсумку змусив встати кожного артиста на "стінці". Весь виступ Михайла супроводжувався бурхливими оплесками і підспівуванням відомого тексту всією сотнею, в якій зібрався справжній мікс з українських зірок шоу-бізнесу, музики, кіно і світу блогерства.

"Мегапопулярний DZIDZIO запалив усіх на "Співають всі", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що розлучений Дзідзьо почав "клепати" піци для холостяків: Євген Клопотенко позаздрить

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, чим потай займалася з розлученим Дзідзьо: "Передбачено позбавлення волі"

Як повідомляв Знай.uа, "рогата" Настя Приходько порушила примиренням з Олегом Машуковським на "Співають всі": "Секс від Зміївни"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська на "Співають всі" розкрила джерела додаткового заробітку: до Польщі їхати не доведеться