Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа, Настя Каменських показала, як виглядає ідеальний ранок для неї.

Популярна співачка Настя Каменських має багатомільйонну аудиторію шанувальників, тому вона з задоволенням тішить їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в Instagram, де за співачкою стежить 5.3 мільйона осіб.
З настанням холодної осені співачка Настя Каменських відправилася на відпочинок у теплі краї. Зірка вже встигла потішити шанувальників першими кадрами з відпустки. Вона опублікувала два фото, які зробила за сніданком.

Настя Каменських, фото з instagram
Настя Каменських, фото з instagram

На фоні видніється безкрайнє море, білосніжний пісок та зелені пальми. На сніданок Настя Каменських одяглася дуже спокусливо та стильно. Зірка одягла коротенькі шортики та верх від купальника, який вдало відкреслив її декольте, трішки оголивши груди. Аби палюче сонце не напекло у голову, Каменських доповнила свій образ стильною панамкою у чорному кольорі.

"Ранок у раю🌴", - так Настя Каменських підписала опубліковані з відпочинку кадри.

Настя Каменських, фото з instagram
Настя Каменських, фото з instagram

Також на фото можна побачити, чим снідає Настя Каменських. Вона обрала скрамбл, кукурудзу, сир та помідори. На десерт вона взяла екзотичний фрукт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще