Відома українська телеведуча та зірка програми "Ранок з Україною" Лілія Ребрик зізналася, що любить золоту осінь без дощів та мрячки. Така погода зірці навіює бажання одразу ж закарбувати в пам'яті такі моменти та наробити багато світлин.

Телеведуча та акторка Лілія Ребрик має чимало шанувальників, тому зірка з задоволенням тішить їх новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 720 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

Цього разу Лілія Ребрик вирішила наробити собі світлин на пам'ять про таку красиву та сонячну осінь. Зірка зізналася, що саме така погода їй до подоби, коли немає дощів, мрячки та сильних холодів.

"Таку осінь я люблю… 🍂 А можна й надалі без дощів та мряки?😉", - так Лілія Ребрик підписала опубліковані фото.

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

На одній зі світлин Лілія Ребрик позує ніжно взявшись за горловину свого светру та мило дивлячись у камеру. Телеведуча одягла світло-сині джинси та доповнила свій образ синім в'язаним светром.
Користувачам мережі припали до душі нові фото Лілії Ребрик, при цьому деякі з її шанувальників відмітили, що вона схожа на Мерлін Монро.

"На четвертому фото схожа на Монро😍😍❤️", "І +кілька градусів)", "Красуня😍😍😍", "Як Вам до лиця небесно-голубий😍", "Ви неймовірна.......❤️", "Треба дощ, хочу грибів", - зазначили користувачі мережі.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик знайшла найкращу заміну фітнесу і візитам до психолога восени: "Зрізала і бачу...". Лілія Ребрик поділилася інформацією, як вона проводить свої вихідні

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик приголомшила поцілунком сестричок з жорстокістю: "Весь світ порву".

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч планує "втечу" від дружини і дітей: "Це робить життя кращим!".