Популярний український співак, виконавець безлічі хітів, а також частий гість українських захисників на Донбасі - Арсен Мірзоян зробив героями своєї нової публікації найближчих дівчаток - дружини і дочки. Тепер ясно, що Арсен Мірзоян продовжує радувати шанувальників тепер не своїми фотографіями, а ще й сімейними знімками.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Публікація Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

"На його місці мав бути я. @Tonya_matvienko, люблю, сумую, працюю, чекаю", — коротко зізнався Арсен Мірзоян.

Можна помітити, що цього разу Арсен Мірзоян вирішив не публікувати себе або свої результати з бігу. На цей раз Мірзоян опублікував Тоню Матвієнко, яка разом з донькою вмостилися на лавочці біля невеликої фігури самого Вінстона Черчилля.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віддані шанувальники вирішили активніше ставити лайки на цей знімок, а також залишати коментарі з компліментами і смайликами у вигляді сердечок.

Також варто відзначити той факт, що нещодавно сама Тоня Матвієнко публікувала яскравий знімок з райського курорту, на якому встигла похизуватися позою без купальника, а також стиглим плодом папайя.

Раніше повідомляли, "Око засмикалося": Злата Огнєвіч пройшлася голяка по нічному Києву, показавши за що борються на "Холостячці".

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян відірвався в машині з красенем: поки Тоня Матвієнко знімала.

Знай.uа писав, Тоня Матвієнко показала, з ким хлюпається у водах Атлантичного океану: Арсена Мірзояна поруч не видно.