Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу Арсен похвалився щедрим урожаєм, яка принесла йому золота осінь цього року. У кадрі в двох дерев'яних ящиках розташувалися апетитні, немов з бабусиного саду яблучка, які так і просять умілих господинь приготувати з них пишну шарлотку або просто запекти в духовці з пряною корицею.

"Осінь..." - коротко описав знімок Арсен Мірзоян.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

скріншот з коментарів

Яблука Арсена на фото виглядають стиглими і привабливими. Щоб вчасно зірвати смачні плоди, експерти з садівництва рекомендують починати збір осінніх сортів з кінця серпня - початку вересня. Такі яблука можуть зберігатися до 4 місяців.

Всім відомі сорти Антонівка і Ренет Симиренко краще збирати з кінця вересня - середини жовтня. При своєчасному і правильному знятті будуть лежати до весни. Зазначається, що зимові яблука в процесі зберігання стають тільки солодше.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян відірвався в машині з красенем: поки Тоня Матвієнко знімала

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко знайшла кого приголубити, поки Арсена Мірзояна немає поруч: кучерявий і м'який

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян спокусив Тоню Матвієнко апетитними фрикадельками