Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло", Надя Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік.

За останній час в її профілі з'явилося безліч матеріалів, що демонструють шикарну фігуру і привабливі форми. А зараз Дорофєєва несподівано з'явилася біля патрульної поліції разом зі співробітником.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

"Це патрульна поліції моди, ви заарештовані😅", - жартує сама Надя Дорофєєва.

Однак невідомо, чи порушила що-небудь виконавиця, або представник правоохоронних органів просто попросив автограф для себе, дівчини/дружини або дитини. Адже всі ми знаємо, що співачка періодично сідає за кермо.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, відео YouTube Дорофєєва
Скрін, відео YouTube Дорофєєва

"Пред'явіть ваші бирки на одязі", "Я бачу небезпеку🔥", "Довелося автограф залишити😃", "У вас є один телефонний дзвінок своєму стилісту😂", "Занадто красива😍🔥🥵", "Чоловік одяг вибирав на цей раз?😁", "Ваш стиль такий хороший🔥", "Ось вона - реальне життя", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва взяла з собою в ліжко дещо цікаве: про Дантеса ні слова

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес перетворився на брутального Даміано з Maneskin заради дівчат: "Хто буде?"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва сіла на руки першому зустрічному на зло Дантесу: "Відчуваю себе крутий"